Work With Me

Business coaching voor ondernemers die de CEO van hun business en leven willen worden.

1 op 1 business coaching van birgit luijk

NOT FOR EVERYBODY

Is this you?

Dit business-coaching traject is niet voor iedereen. I know bummer… Er is slechts plek voor 7 ondernemers die echt willen uitgroeien tot de CEO en die begrijpen dat investeren hierin noodzakelijk is om dit te bereiken.  Herken jij je in onderstaand rijtje? Dan zijn wij een match!

Z

Online marketeer

Z

Expert

Z

Winkel - of webshop -eigenaar

Z

Online Business Manager

Z

Digital nomad

Z

Coach

Z

(duurzame) Merken

BUSINESS COACHING

Ready for the next step?

In je bedrijf en voor jou als ondernemer? Je wilt je business op een duurzame manier laten groeien, weg met dat uurtje-factuurtje, méér balans tussen werk & privé, een sterk merk bouwen, meer vrijheid, de juiste business- en verdien -modellen hanteren. Je voelt aan alles dat er nog veel meer in je business en in jou zit, maar vind het lastig om hierin verder te groeien. Kortom je wilt een business leiden die voor jou werkt en op jouw voorwaarden!

I hear you, dit was exact mijn wensenlijstje een aantal jaar geleden. Inmiddels is dit realiteit en coach ik ondernemers om hetzelfde te bereiken. Waarbij leiderschap nemen in je business en privé centraal staat. Zodat je daadwerkelijk een business hebt die jou en je  leven op alle facetten ondersteunt.

Ben jij klaar om je business écht te gaan leiden, ervoor te werken en keuzes te maken? Zodat je bedrijf en leven x 5 gaat? Ben je bereid om te investeren in je groei? Dan ben ik de business coach die je zoekt.

Laten we samen jouw droombusiness en droomleven creëeren!

birgit luijk coach voor succesvolle ondernemers
birgit luijk coach voor ambitieuze ondernemers

100% NO-BULLSHIT + 100% TRANSPARANT + 100% RESULTS

I’m here for entrepreneurs just like you…

Z

I understand your needs

In 2009 startte mijn avontuur als ondenernemer en lanceerde ik mijn eigen webshops, daarna specialiseerde ik mij in online marketing om vervolgens de wereld rond te reizen als een digital nomad. Eenmaal terug in Nederland ontwikkelde ik mijn eigen online programma’s met duizenden deelnemers, werkte ik samen met een team. Nu ben ik eindelijk in de positie om de keuze te kunnen maken om nog maar 1 dag in de week te hoeven (en willen) werken. Ik begrijp jouw behoeftes en biedt tijdens het traject je al mijn ervaring, kennis en tips aan om verder te groeien.

Z

Results oriented

Ik hou van praktisch en van resultaat. Tijdens de start van het coachingstraject stellen we samen doelstellingen & KPI’s vast. Gedurende het traject zorg ik ervoor dat we deze doelen sowieso gaan behalen. Met (slappe) excuses neem ik geen genoegen. Soms zullen we een andere weg nemen dan initieel bedacht, maar alleen zodat jij alsnog je doelstellingen bereikt en omdat het beter bij je past.  So 100% no bullshit, dan weet je dat alvast voordat je JA zegt 😉

Z

Out of your comfortzone

De groei die je wilt bereiken, ligt buiten je comfortzone. Als coach begeleid en trigger ik je om daar buiten te treden. Is dat altijd leuk? Is dat altijd fijn? Nee! Het is soms ronduit confronterend en irritant. Maar tijdens dit traject moedig ik je aan en leer je hoe jij kunt doorzetten, nieuwe dingen kunt uitproberen. Zodat  naast ouwehoeren over datgene wat je wilt, je het ook gaat DOEN en daardoor bereikt. Capice?!

Sound like a great fit for you?

HOW IT WORKS

Here’s how we can work together

FILL IN THE APPLICATION FORM

Vul het contactformulier om een gratis call met mij aan te vragen. Mede op basis van dit formulier maak ik een inschatting of ik een geschikte coach voor je ben. Zo ja, nodig ik je uit voor de call.

INTAKE CALL

Tijdens de call, krijg je direct inzicht in hoe en/ of ik de geschikte coach voor je ben. Dit werkt natuurlijk 2 kanten op, ook ik kijk en luister of jij mijn ideale coachee bent. Indien YES, dan nodig ik je uit voor het traject!

START COACHING

Tijdens dit intensieve 6 maanden traject word je de CEO van je bedrijf en je leven. Uit je comfortzone en aan de bak, full focus werken aan je doelstellingen, met mij als coach en sparringspartner aan je zijde.

CEO VAN JE EIGEN BEDRIJF EN LEVEN

This is what you’ll get

Uiteraard alleen met je volledige focus en commitment, tijdens dit 6 maanden traject 😉

Persoonlijke coaching

Tijdens de kick-off maken we een roadmap voor je tracect. Iedere twee weken hebben wij een persoonlijke online coaching call van 30 minuten. Voor de snelle rekenaar, dat zijn inderdaad 12 coaching calls! Daarnaast kan je tussendoor altijd vragen aan mij stellen. Graag zelfs.

Samenwerken aan je groei

Jouw groei staat centraal, daar werken we samen aan. Zie mij als je persoonlijke sparrings- en accountability -partner. Loop je ergens tegenaan of zit je ‘vast’? I’ll be there. Daarnaast zorg ik voor een wekelijkse check-in zodat jij on-track blijft.

Live trainingsdag

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met de strategie, positionering van je business,  financiën, slimme verdienmodellen, sales, leiderschap of marketing. Naar gelang de behoefte tijdens dit traject zoomen we in op specifieke onderwerpen. Deze dag is eventueel op te splitsen in 2 dagdelen.

Vanuit energie je bedrijf leiden

Wanneer je niet de juiste taken uitvoert binnen je bedrijf, wordt het niet alleen een race tegen de klok, maar ook tegen jezelf. Met als prijs dat je uitgeblust raakt en niet het succes bereikt dat je graag wilt. Dat kunnen we tijdens dit traject niet gebruiken. Daarom zorgen we er met de super duper (yes ik ben fan) Kolbe ® persoonlijkheidstest voor, dat jij je energie optimaal benut en jij in je zone-of-genius blijft. Je hoeft namelijk niet hard, maar wel slim te werken.  

Persoonlijk leiderschap

Je kunt wel van alles willen, maar als je niets doet, of wel veel doet, maar niet de juiste dingen, zal het niet het gewenste resultaat opleveren. Persoonlijk leiderschap is hierin essentieel. Als je coach zorg ik ervoor dat jij de leiding blijft nemen, zodat je succes geen ‘toeval’ wordt, maar een logisch gevolg.

Doorbreken van patronen en beperkende overtuigingen

Je bent al zover gekomen, maar je voelt aan alles dat er meer in zit. Onbewust hou jij jezelf nog steeds klein. Middels de coaching wordt je bewust van je beperkende overtuigingen en patronen die jouw groei belemmeren. Je krijgt inzicht hoe je hier voorgoed mee kan afrekenen.

Een eerdere coachee zegt hierover: 
Bijzonder hoe je uiteindelijk ergens uitkomt waar je nooit had verwacht uit te komen. Van een praktische vraag naar inzichten die op veel bredere schaal gelden. En ik begrijp niet hoe jij dingen uit mijn hoofd trekt zonder dat ik zelf van tevoren weet dat het er zit of die kant op gaat haha.

 

Wat ik ook heel erg prettig vind is dat je aanvoelt dat sommige dingen in mijn eentje niet van de grond komen omdat ik niet goed weet wat ik wil en hoe ik het moet aanpakken en je daarom bedenkt dat we het anders moeten aanvliegen.”
Groei mindset en krachtige keuzes maken

Je ontwikkelt een groei mindset, waarbij je niet bang bent om dingen uit te proberen. Je staat positief tegenover verandering en weet hoe je weloverwogen keuzes kunt maken die echt bij je passen. 

Een eerdere coachee zegt hierover:
“Vooral zo blijven doorgraven om achter de daadwerkelijke pijnpunten of verklaringen te komen voor mijn ‘gedrag’, zodat ik inzicht krijg in hoe ik kan ‘omdenken’ en de volgende stap op de trap kan maken.

Als ik dit alleen moet doen ga ik teveel twijfelen en kom in niet in beweging. Dus blijf me hier vooral in ondersteunen, zodat we doorpakken en ik me niet laat leiden door irritante stemmetjes in mijn hoofd.”
Scherpe visie en doelstellingen

Tijdens de kick-off werken we aan een laser scherpe visie, die we omzetten in concrete doelstellingen en mijlpalen. Zodat jij met succes hieraan kan werken. Ik zorg ervoor dat je gedurende het traject ‘on-track’ blijft door het doormeten van KPI’s, zodat jij je gewenste doelstellingen bereikt.

Z

In een notendop: Resultaat, voldoening en energie uit je business & leven x5

Sound like a great fit for you?

Recordomzet deze maand van € 24.000

Ik sloot december af met een recordomzet van 24k.

Mijn eigen podcast gelanceerd

Onder het mom ‘start before you’re ready’, direct mijn podcast gelanceerd!

Mijn omzetdoelen behalen

Eerder tikte ik al de €7.500 aan en heb ik ook mijn nieuwe maand omzet doel behaald: € 12.500

Meedenken over andere aanpak

Wat ik ook heel erg prettig vind is dat je aanvoelt dat sommige dingen in mijn eentje niet van de grond komen omdat ik niet goed weet wat ik wil en hoe ik het moet aanpakken en je daarom bedenkt dat we het anders moeten aanvliegen.

Uitbreiding van mijn team

Binnen 1 maand mijn team uitgebreid met 2 freelancers die direct aan de slag kunnen voor klanten.

Van uurtje factuurtje naar een schaalbaar online business

Met mijn bedrijf Relaxed Gezond verleende ik persoonlijk voedingsadvies op maat hiervoor ontving ik klanten in mijn eigen praktijk. Maar ik wilde graag veel méér ondernemende vrouwen kunnen helpen met afvallen, voeding en een gezonde lifestyle. Dankzij dit traject heb ik nu een bijzonder krachtig fundament voor mijn online business waarop ik verder kan bouwen. Met als resultaat honderden klanten, een online programma, weggever en duizenden potentiële klanten op mijn e-maillijst.
Inge van Helden

Relaxed Gezond

Is er nog een vervolg na dit coachingstraject?

Birgit heeft mij onwijs geholpen met hoofdzaken van bijzaken te scheiden, een duidelijk pad te creëren en af en toe die vriendelijk doch dringende schop onder mijn kont. Struggle jij met het ondernemerschap en het laten groeien van je bedrijf? Birgit is echt dé vakvrouw die jou en je bedrijf naar de next level kan tillen. Twijfel je? Gooi dat gevoel overboord en doe het gewoon, je gaat er zeker geen spijt van krijgen. 
Lotte van 't Klooster

YLA Box en YLA Lifestyle

REVIEWS + RESULTS

What others say about my coaching

Van freelancer naar Social Ads Agency mét eigen Academy

Ik start binnenkort al met mijn 3e coachingstraject bij Birgit, dat zegt denk ik wel hoe tevreden ik over de coaching ben. Vanaf de start van mijn bedrijf heb ik direct de keuze gemaakt voor coaching. Mede hierdoor heb ik mijn bedrijf in slechts 1 jaar tijd super kunnen laten groeien. Van freelancer met enkele klanten, naar een Agency met tientallen klanten en mijn eigen team. Ook leiden we nu andere marketeers op met onze eigen Academy. Ik ben super trots op waar ik nu sta en dat mijn business ook zonder mij doordraait!
Robin van Leeuwen

Jouw Online Marketeer

Ik zit nu helemaal volgeboekt

Doordat mijn dienst aansluit op mijn ‘zone of genius’ gaat het bijna als vanzelf. Ik zit nu al helemaal volgeboekt!

Wonen en werken vanuit Valencia

Wonen en werken vanuit Valencia en mijn hoogste maandomzet ever!!!

Meedenken over andere aanpak

Wat ik ook heel erg prettig vind is dat je aanvoelt dat sommige dingen in mijn eentje niet van de grond komen omdat ik niet goed weet wat ik wil en hoe ik het moet aanpakken en je daarom bedenkt dat we het anders moeten aanvliegen.

Meer rust en vrijheid

Meer rust in mijn hoofd en meer vrije dagen in mijn agenda.

Met (automated) webinars behaal ik record omzetten

Ik heb geïnvesteerd in dit coachingstraject omdat ik mijn bedrijf verder wilde opschalen. Tijdens dit traject heb ik mijn Freedom Funnel Academy verder laten groeien. We hebben veel tijd en aandacht besteed aan nog makkelijker sales draaien. Hiervoor hebben we ingezet op o.a. (automatische) webinars. Met als resultaat: tientallen duizenden euro’s omzet uit 1 webinar, 40% van mijn klanten die doorstroomt naar de academy en meer vrijheid voor mij als ondernemer door automatisering en uitbesteden aan mijn team.
Carlijn Ottens

Freedom Funnel Academy

Echt helderheid voor mezelf.

Zeker geslaagd, fijne mix van praktische, concrete zaken bespreken, aangevuld met de meer psychologische kant van het verhaal. Fijn dat er nu écht helderheid is voor mezelf.

Samen optimalisering aanpakken

Fijn dat we samen de optimalisering kunnen aanpakken van de weggever en funnel daarachter. Hier zou ik zelf normaliter afgehaakt zijn, omdat ik niet genoeg kennis heb en dan denk ‘het zal wel niet werken’. Ben benieuwd wat er straks nog uit voort komt.

Ook contact via WhatsApp

Ik ben blij dat ik tussendoor af en toe via WhatsApp kan contacten voor kort advies en de coach calls brengen altijd extra helderheid.

+27% omzet stijging

+27% stijging in omzet t.o.v. vorig jaar en de oude voorraad was binnen de kortste keren helemaal uitverkocht. Van geld op de plank, naar geld in de kas.
1 op 1 business coaching van birgit luijk

IF YOU CAME THIS FAR

Do you really need a coach?

Je hebt het al zo ver geschopt. Hard werken en doorzettingsvermogen heeft ervoor gezorgd dat je nu over een goedlopend bedrijf beschikt en tevreden klanten hebt. Je vraagt je hardop af: “Heb ik wel een coach nodig?”. This is your sign!

De reden waarom je NU op deze pagina bent komt omdat je aan alles voelt dat er nog veel meer in zit. Meer in jou, maar ook in je business. Laat mij je coachen om dat er uit te halen.

Uit eigen ervaring weet ik dat alles in je eentje blijven doen of denken dat je niemand anders nodig hebt je echte groei en potentie in de weg staat. Een investering in coaching is een sloot met geld, maar denk niet alleen korte termijn. Wees ook eerlijk in wat het je kan opleveren. Onthoud een verkeerde investering in geld kan je terugverdienen, een verkeerde investering in tijd niet. 

BUSINESS COACHING

I WILL COACH YOU TO:

Z

Krachtig en strategisch fundament

Zodat succes niet louter toeval is, maar een logisch gevolg van de strategie en uitvoering ervan

Z

CEO van je bedrijf

Door ervoor te zorgen dat jij in je eigen zone-of-genius blijft en leert hoe jij je business en team kan aansturen op een manier die bij jou past en inzicht te hebben in de juiste cijfers.

Z

CEO van je leven

Business en privé zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je ontdekt wat echt belangrijk voor je is en leert daarnaar te handelen. Zodat er rust en ruimte is om te groeien en je naast een droombusiness ook een droomleven kunt leiden.

Z

Meer vrijheid

In je leven en in je business. Je groei zit niet gelimiteerd aan het aantal uur dat jij werkt. Wel aan hoe de tijd die er beschikbaar is besteed wordt en hoe er met de financiën wordt omgegaan.

birgit luijk coach voor succesvolle ondernemers
podcast voor ondernemers birgit luijk

INVESTMENT

Ready To Get Started?

1:1 BUSINESS COACHING

INVESTMENT // 6 MONTHS FOR €10.000,-

Here´s what´s included:

+ JUMPSTART 180 MIN. KICK-OFF SESSIE
+ 2 COACHING CALLS PER MAAND
+ LIVE TRAININGSDAG
+ KOLBE® PERSOONLIJKHEIDSTEST
+ FEEDBACK OP OUTPUT
+ SUPPORT VIA TRELLO & WHATSAPP
+ WEKELIJKSE CHECK-IN
+ TOEGANG TOT MIJN KENNIS, ERVARING EN NETWERK

QUESTIONS BEFORE YOU COMMIT?

Frequently Asked Questions

Wanneer kan ik starten?

Een traject kan op ieder desgewenst moment beginnen, mits de plekken nog niet vergeven zijn. Uiteraard wordt je hiervan op de hoogte gesteld.

Hoeveel tijd kost dit mij?

Het is een intensief 6 maanden traject dat bestaat uit verschillende onderdelen. Je tijdsinvestering is mede afhankelijk van de doelstellingen en je kennis niveau. Reken op gemiddeld 4-16 uur per week die je vrijhoudt voor coaching & implementatie.

Hoe gaan de coaching calls in zijn werk?

In totaal hebben we gedurende het traject 12 coaching calls van ieder 30 min. Voorafgaand aan de call ontvang je een korte vragenlijst, zodat we de call zo effectief mogelijk kunnen insteken. De call vind plaats via Zoom (online video tool). Tijdens de call coach ik je op specifieke vraagstukken. Na afloop evalueer je de call middels een korte vragenlijst en ga je aan de slag met je actiepunten die uit de call voort komen.

Kan ik dit in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?

Jazeker. Je kunt de investering in 1-op-1 coaching opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.

Kan ik ook in termijnen betalen?

De investering is 10.000 ex btw en kan ook in 6 losse termijnen betaald worden 

In 1x investeren is wel de goedkoopste oplossing.

De eerste termijn voldoe je direct bij toelating tot het 1-op-1 coachingstraject.

De daarop volgende termijnen zullen vervolgens maandelijks gefactureerd worden

Hoe kan ik mij aanmelden voor dit traject?

Super dat je geïnteresseerd bent! YES.

Om een intake call aan te vragen, wil ik je vragen om dit formulier in te vullen. Dan zal ik vervolgens contact met je opnemen.

N.a.v. de antwoorden op dit formulier maak ik een eerste inschatting of ik eventueel de juiste coach voor je ben. Indien JA, dan ontvang je van mij een uitnodiging voor een call. Wanneer we beiden enthousiast zijn, zal ik je aan het einde van de call uitnodigen voor deelname aan de coaching en kunnen we van start!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje: birgit[@]birgitluijk.nl, dan zorg ik binnen 24 uur (op werkdagen) voor een antwoord op jouw vraag.